Over Bekke & Co

“Mijn persoonlijke missie is om mijn leven zin te geven door de wereld te verbeteren met innovaties.”

Missie, visie

en strategie


Missie

Mijn persoonlijke missie is om mijn meer leven zin te geven door de wereld te verbeteren met innovaties. Daarbij is mijn persoonlijke overtuiging dat de mooiste innovaties tot stand komen op het grensvlak van publieke kennisinstellingen en private bedrijven (PPS) via de Open Innovatie2 principes.


Visie

In mijn visie komen de meest disruptieve (product-) innovaties tot stand door een toegewijd team in een nieuwe bedrijfsvorm. Deze startende bedrijfsonderdelen (startups) kunnen diverse vormen aannemen van spin-offs (vanuit de kennisinstellingen) tot joint ventures en spin-outs (vanuit een bestaand bedrijven). Zijn visie daarbij is “wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.”

“Innoveren, betekent co-creëren en dat doe je samen.
De &Co in de bedrijfsnaam staat daarom voor jou!”

Strategie
Mijn persoonlijke missie realiseert ik via de IGIKAI3 methode en de Zeven eigenschappen van effectief leiderschap4. Daarmee geeft ik mijn leven zin door als bouwer een idee door te ontwikkelen tot een nieuw bedrijf, dat met zijn technische productinnovatie en team een eigen unieke waarde heeft en zo een maatschappelijke uitdaging oplost.

2 Chesbrough, Open Innovation, Oxford University Press, 2013
3 Garcia, IKIGAI, 2016
4 Covy, Zeven eigenschappen van effectief leiderschap, Business Contact, 2010